När första ljuset brinner...

då firar vi advent. Första advent idag! Å så jag älskar den här tiden av vintern! Det är ljustakar och stjärnor i alla fönster, folk sitter och myser med tända ljus, allt är så trevligt och mysigt. Det enda som fattas är snön! Den kommer förhoppningsvis innan jul. Men av erfarenhet är det inte värt att hoppas för mycket!

Ikväll har vi varit hos kära svärföräldrarna. Dels var det styckning av älg och hjort, mycket kött till frysen! Det är bra! Sen var det första advent fika med hela gänget! 9 pers och en hund! Och alla pratar i munnen på varandra, ni kan tänka er hur det låter! Idag var det trots allt ovanligt lugnt, ingen började skrika och bråka, vilket är ganska vanligt när man är där. En familj med humör! Ibland är det bara bäst att sitta tyst...

Var ut till stugan igår. Jag och Malin gick en sväng med hundarna. Liz och Jig-Saw sprang lösa, medans Sacha gick i lina. Gick ganska bra faktiskt. Jig-Saw sprang iväg två gånger, men var inte borta så jätte länge. Sen på slutet var båda han och Liz jätte trötta, och ingen av dem orkade lyssna längre, sen låg de och sov resten av eftermiddagen.

Till veckan är det en massa på gång. På tisdag är det julbord med jobbet, ska bli kul. På torsdag ska vi till Johan och Malin för att fira Alexander, jag jobbade när han fyllde år. Var jätte länge sen jag pratade med Malin, så det ska bli roligt. Sen på fredag är det fest med klubben. Det kommer nog att bli riktigt kul! Sen till helgen blir det stugan en del. På söndag ska de ha stor jakt med hundar, och jag och micke funderar på att sova där på lördagen. Får se hur det blir!

Nåja, ha det bra nu!
KRAM

Ja se det snöar, ja se det snöar...

Det var väl roligt, HURRA! Vi har snö idag! När jag vaknade imorse var hela världen vit! Så underbart! Jig-Saw har varit ute på långpromander flera gånger idag, sprungit lös i sin söta overall och busat runt i snön, man ser hur mycket han älskar det! Så underbart söt! Önskar bara att snön kunde få ligga kvar, men det ska tydligen bli varmt igen...Hatar att bo här nere! Vill hem till mitt älskade NORRLAND igen! Där är det snö när det är vinter! Inte nåt himmlans blask!

Micke blev uppsagd idag...har 6 månaders uppsägningstid som tur är...så han bli kvar till slutet av maj. Sen får vi väl se vad det blir. Han funderar på att skola om sig. Köra skogsmaskin istället. Det är ju något han verkligen vill göra, så jag står bakom honom i det beslutet. Finns ju en hel del jobb inom den branshen också, så det kan ju vara smart faktiskt!

Hittade Jig-Saw's vaccinations kort idag med! Som varit borta sen i somras! Låg i fickan på vinterjackan, otroligt smart ställe att ha det på! Inte...jag vet! Nu ligger det i tryggt förvar i vepenskåpet! Får se om jag kommer ihåg att det finns där när jag behöver det bara...

En måande kvar till julafton nu med! Blir väl att fira med hela Mickes familj i år. Har aldrig firat jul med hela hans familj någon gång, så det kan ju bli spännande! Vet hur deras familje middagar brukar vara!

Skall antagligen få jobba mer efter jul också! Skall bli skönt. Kommer förhoppningsvis upp på 75% åtminstånde. Bli ju en hel del mer pengar i kassan då! Trivs bra där jag är nu, men jag får ju inte jobba särskilt mycket, så kan jag vara på någott mer ställe vore det kanon!

Den 14 december skall vi börja träna agility igen med! Då blir vi inne i ridhuset. Skall bli super skoj! Längtar massor! Blir ungefär 10 gånger totalt tror jag. Så då får Jig-Saw jobba lite igen!

Börjar närma sig för den där lilla krabaten i Annie's mage att komma ut snart med! Är jätte spännande! Hon trodde nästan att det var dags i lördags, men han stannade inne i värmen ett tag till. Är beräknat till julafton, så det är MAX 6 veckor kvar nu! Jag ska bli moster! Så himmlans roligt! Sen hoppas jag bara att jag kan åka upp och träffa det lilla pyret snart! Vill verkligen se underverket så fort som möjligt. Jag hoppas bara att allting går bra nu! Men dröj inte för länge pyret! Moster längtar efter dej!

Nåja, ett himmlans hopkok av tankar den här gången! Hoppas du stod ut med att läsa allt!

Puss från mej och Jig-Saw

RSS 2.0