Efterbloggning BIG TIME!

Oj oj oj...nästan en månad sedan jag bloggade sist nu...Så nu får ni stå ut med en rejäl efterbloggning!

Vi börjar med söndag den 10 maj. Då var det hel dags kurs i agility! det var Jimmy Kronstrand som kom för att träna oss. En underbart rolig dag och Jig-Saw var super duktig! Gick mycket bättre än vad jag trodde!  Väldigt trött efteråt, men helt klart en givande dag. Fick mycket bra tips som kommer att användas!

På måndagen efter, alltså den 11 maj, ringde Sandra och frågade om jag och Jig-Saw hade lust att följa med till Uddevalla.  Hon skulle ner dit för att visa upp agility för 1500 fritidsbarn! Så tisdag morgon var det bara att pallra sej ur sängen klockan 5 och åka iväg. Vi blev fullkommligt överfallna av barn där nere och Jig-Saw var inte särskilt nöjd. Även Hailey var lite reserverad, medan Poppea och Pyttis däremot stortrivdes med all uppmärksamhet. Uppvisningarna gick riktigt bra! Och underbart duktiga Johanna stod och speakade hela tiden, och lät som att hon inte gjort annat i sina dar!

När vi var på väg hem så ringde en av mina bästa vänner och grät...hennes mamma hade gått bort samma dag, så det blev till att stanna efter vägen och ta hand om henne. Inte många timmars sömn den natten heller. Men kändes skönt att vara där! Tänker på dej gumman!

Dagen efter var det dags för grundkurs. Och en mycket trött, stressad och ganska så förrvirrad Jennie tog sej till klubben, som tur var följde min klippa Jennie med och höll reda på mej! Sedan var det bara hem och ta hand om tvätt! Vid 12 på natten föll jag tillslut i säng.

Torsdag morgon, 14 maj. Klockan var ställd på 7, men jag vaknade 09.20. Flög upp ur sängen och runt i lägenheten. Klockan 12 skulle jag börja min resa till Arvika. Och jag hade inte packat nånting! Stress!!!! Fick tillslut ihop packningen och underbara, underbara Micke kom hem så att jag fick skjuts till bussen! Sedan bar det av upp mot Arvika och pappa. En natt där och sedan resa igen. Denna gång mot Umeå! Först med stopp i Bollnäs där vi mötte upp brorsan och bytte bil till hans. Sedan stopp på Alnö för att hämta upp morfar. Sedan bar det av mot systeryster och min stora kärlek! Lilla Melker är nu 4 (snart 5) månader och har blivit jätte stor! Underbart att komma upp och träffa honom igen! (Och Annie och Erik så klart!)

På lördagen var det dop för Melker. Jätte mysigt! Sedan på söndagen så åkte resten av familjen hemmåt, och vi hade slappdag. På måndagen var vi in en sväng på stan. Köpte lite grejer till Melker...på tisdagen var vi till Carin och Bill och åt lite mat. På onsdag var vi i stan hela dan. Jag var till frissan och klippte mej, super skönt! Sen handlade vi lite=D På torsdagen var det slappdag igen! Jätte skönt! Och på fredagen bar det av hemmåt. Saknar den lilla skrutten redan!

I lördags, 23 maj, var det KM på klubben! Detta innebar tävlingsdebut för mej och Jig-Saw! Först var det agility-klassen. Gick väl skapligt iafall! Men vägrade ut oss ganska så snabbt...Sen var det debutant-klassen. Där gick det riktigt bra! Förutom att jag tappade bort mej efter halva banan och skickade Jig-Saw på fel hinder...*morr* Men eftersom det var debutant-klass så blev vi inte diskade. Vi kom tvåa iafall! Dock bara två i klassen, så tvåa var lika med sist...men pallen iafall! Så en rosett fick vi med oss hem! Efter detta var det dags för hund-racet. Egentligen skulle Jennie he sprungit med Jig-Saw, men hon mådde inte bra, så Micke tog det istället. Första plats! Super skoj!

På kvällen var det KM-fest. Trevligt! God mat och trevligt sällskap! Dock saknade jag Jennie!

Idag var det avslutning på agilityn! Roliga tävlingar! Jig-Saw var väldigt stressad, men jätte duktig! Var en super rolig helg! Men kommer sakna kursen! Har verkligen varit jätte roligt och vi har lärt oss massor! Längtar tills vi ska ut och tävla!!

Så, det var en rejäl efter bloggning det! Hoppas du orkade läsa allt!

Kram på er alla underbara människor!

Förlovning!

Japp, du läste rätt! I lördags åkte jag och Micke ut i skogen i det vackra härliga sommarvädret. Där ute så passade vi även på att förlova oss! Så underbart härligt! Känns verkligen supe

RSS 2.0