Dagarna som gått och dagarna som kommer...

Hej igen!

Nå, vad har nu hänt sen sist då??

I lördags var jag till Sockholm med Lola! Var jätte skoj! Köpte en ny super snygg jacka, en tröja och en elvisp! Någon mer än jag som åker till stockholm och köper en elvisp?? Nej, trodde inte det heller...men nu är det så att jag länge har saknat en elvisp, och så kom jag på att jag hade ett presentkort på 115 kr på åhlens, så då passade jag på! Var super kul att träffa Lola igen! Har inte träffat henne på jätte länge! Så det kändes bra!

På söndagen skulle jag ha varit på agility träning, men knäna ömmade efter en dag i huvudstaden, så det blev ingen träning. Sov länge istället! Sen kom Jennie hit en sväng på kvällen, skönt att bara sitta å snacka skit ett tag. Det blir inte så ofta...

Igår hade jag min sista introduktion på nya jobbet med. Gick bättre än de förra! Och så ringde chefen och frågade om jag ville jobba idag! Så imorse var det bara att pallra sig ur sängen, jag som hade tänkt mej att vara ledig och bara slappa idag, men det blev det inget med! Det var bara att traska iväg! Var nervös som tusan! Skulle ju jobba själv för först agången på nya stället! Men det gick riktigt bra. Damen var på ganska så bar humör idag, och alla förflyttningar gick bra. Så jag är nöjd med min första insats! Nu är det upp till de andra som jobbar där, om de är nöjda eller inte.

Imorgon och på torsdag är det jobb som gäller. Fredag är jag ledig, sen blir det jobb hela helgen...och förhoppningsvis agility på söndag!

Ha det bra alla därute!!


RSS 2.0