Läskigt!

Idag ringde Cissi mej vid 1...hon låg hemma i sängen med feber och hosta. Detta innebar att hon inte kunde komma på kursen ikväll...och vad innebar då det? Jo, att JAG skulle få ansvaret för kursen...LÄSKIGT!!! Ringde Jennie direkt och bad henne vara med, självklart sa hon! Tur att du finns vännen! Så då var det bara att börja planera kvällens kurs. På schemat stod repetition av övningar och ligg på praktiken, och ledarskap och signalspråk på teorin. Två väldigt stora ämnen! Praktiken var inga problem! Mycket kontaktövningar, visitation, hälsa-övning, inkallning och ligg. Sen var det då teorin...två så stora ämnen, hur löser vi det? Jo, vi klipper ner det, tar det mest övergripliga och har mycket diskussion!

Nervös var jag när jag gick på planen. Men gruppen är underbar! Lyssnar uppmärksamt och gör precis det man ber dem om. Och vilka framsteg de gör! Märks verkligen att de tränar! Så det är kul! Inga problem alls där!

Sen var det då dags för teorin...den biten kändes lite värre. Men även här är gruppen bra! De diskuterar och kommer med frågor och egna erfarenheter. Så det är bara att bygga på allt eftersom tiden går. Det kändes jätte bra även här! Så jag är riktigt stolt över mej själv! Och över Jennie så klart! Med henne vid min sida går allt! Tack för hjälpen vännen!

På det hela taget blev det en riktigt lyckad kurs ikväll. Hoppas att deltagarna tycker det med! Kände att jag kunde gå tillbaka en del till mej själv i det vi pratade om med, vilket jag vet av egen erfarenhet är bra om instruktören kan, det blir mer verklighets anknytning på det hela då, inte bara att någon står och maler om att "så här är det", utan visa att man själv inte är bäst på allt heller, alla måste öva och träna innan man kan något.

Var in till stan idag med...var på systemet och lite annat...men vad det är tänker jag inte skriva här! Men är väldigt nöjd kan jag säga!

Imorgon är det Valborg med! Ska bli skoj! Kul att Jennie hänger med också!

Vi hörs folket! Älskar er!
Puss och kram!

Träning!

Ikväll har vi varit på klubben igen (Som vanligt). Ikväll var det agility som gällde! Körde lite olika banor samt en "åtta". En massa taighta svängar och helomvändningar. VÄLDIGT bra att träna på! Enligt eget tycke så gick det riktigt bra ikväll. Lilleman lyssnade bra. Dock har vi fortfarande rejäla problem med slalomen och han tar fortfarande inte platten. Vippan är han nästan 100 på nu, men det är fortfarande lite läskigt när den smäller i backen, men det är bara att jobba vidare!

Måste ta mej tid att åka upp och träna extra nu med, för att få in de där tre sista hindren ordentligt. Har anmält mej till både agility-klass och hopp-klass på KMet i slutet på maj! Så nu börjar det bli bråttom! Och jag är redan nervös med! Men det är skönt att köra debut-klass och dessutom på hemmaplan! Jag hoppas det går bra...sen i juni är det dags för kuppen med! Så då blir det ännu mer tävlingar!

Men innan allt detta måste jag få svar på om hans epilepsi medicin är doping-klassad samt skaffa tävlings licens. Så det är mycket nu!

Imorgon ska vi in en snabbis till stan med...längtar!!! På kvällen blir det klubben som vanligt. Grundkurs imorgon! Ett riktgigt härligt gäng vi har! Suger åt sig allt man säger som svampar! Det är roligt att vara instruktör då! Sen på valborg så blir det först middag hos svärföräldrarna och sedan ut till stugan. Jennie ska också med som det verkar! Blir super skoj! Jag hoppas att min kära svärfar inte driver alltför mycket med henne bara! Hehe...

Ha det bra alla underbara människor! Älskar er!

Puss och kram!

Dina blåsippor

Här blommar vitsipporna nu...Igår fick jag veta att blåsipporna blommar hos dej. Minns du när jag planterade dem? Jag planterade dem på varsin sida och hoppades att de skulle blomma för dej varje år. Det har de gjort. Känns bra att veta att de fortfarande blommar för dej...

Jag tänker på dej. Jag tänker på dej nästan varje dag...och det gör ont. Ibland känns det onda bra, men oftast känns det bara hemskt...som att det äter upp mej innifrån.

Vad hade du sagt om du varit här? Vad hade du tyckt? Vad hade du svarat på mina frågor? Så många frågor som aldrig får något svar...för du finns inte här och kan svara på dem. Ibland känns det som att du finns bredvid mej, gör du det? Jag hoppas det...det känns bra att tro det iallafall.

Jag saknar dej!

Liten uppdatering...

Oj, nu var det länge sen det hände nåt här...dags för en liten uppdatering tror jag visst! Så, vad har hänt sen sist??

Har blivit av med jobbet först och främst! Gick på provanställning som skulle gå ut sista april, och brukaren valde att inte ha kvar mej. Förstår honom. Då vi har helt skillda intressen så fanns det inte så jätte mycket att prata om. Har varit lite tufft, men nu börjar jag komma tillbaka igen. Har en underbar chef som varit otroligt hjälpsam och stöttande, så det känns bra iafall! Hon ska se om hon kan hitta något annat åt mej...om inte annat så ska hon försöka hitta något mer ställe där jag kan vara vikarie. Har ikväll fått färdigt 4 veckors semester vikariat iafall! Så det känns ju bra. 4 veckor som jag kommer att gå på istort sett heltid, så då får jag in lite pengar åtminstånde!

Annars har det inte hänt så mycket...påsken var lugn, var hos Inger och Kalle på påskafton och åkte ut till stugan på påskdagen...var skönt att komma ifrån lite...I lördags var jag och Jennie med Sandra till Rimforsa på en mässa för att sälja och göra reklam för Popix. Var trevligt. Inte så jätte stor mässa, men fick en hel del sålt ändå. Och det är ju alltid trevligt att umgås med sina vänner! Var super trött när jag kom hem dock...somnade i soffan halv 8...halv 9 gick larmet för tablett till hunden igång, och väckte mej så jag flög rätt upp. Sen var det bara att släpa sej in till sängen och somna om...Igår åkte vi ut till stugan igen. Kallt och blåsigt var det. Satte igång och ryckte hunden...så nu ser han inte ut som min hund längre! Är övertygad om att någon har snott Jig-Saw och bytt ut honom mot den lilla spinkiga saken som bor här nu! Han blev jätte liten när all päls försvann! Och dessutom alldeles prickig...ser ut som en liten dalmatin valp...

Imorse var det bara att pallra sej upp tidigt igen...Sandra hämtade mej strax innan 8, sen bar det av till gymmet. Då Sandra hade en hel del att göra så blev det inte så länge...10 minuter cross-training först och sedan 10 minuter löpband...orkade till och med springa lite på bandet! Kändes bra! Ikväll var det klubben som gällde...hade hand om fikat ikväll...andra gången jag var själv. Det är riktigt roligt faktiskt=) Kom hem för ungefär en timme sedan...och nu är jag riktigt trött igen! Ska strax gå och lägga mej...

Så, nu har ni fått en liten uppdatering iafall!

Kram till alla mina underbara älsklingar därute!

Guldgossen!

Vilken guldgosse jag har! Agilityn drog igång igår igen, äntligen! Var så skönt att komma ut på planen igen. Vi var där tidigt så vi bestämde oss för att släppa hundarna en sväng. De busade runt och hade jätte roligt! Sen var det dags för alvaret! Började med lite back changing (Stavning???), vilket innebär att man ställer en skål med godis efter sista hindret, ställer hunden framför hindret och låter hunden ta hindret och sedan godiset, sedan tar man nästa sista hindret och sista hindret och låter hunden ta godiset, och så fortsätter man. Var ett bra sätt att få igång hundarna efter vilan. Det märktes att de kom ihåg vad det handlade om! Jig-Saw var som vanligt jätte taggad när han såg de andra hoppa och hade svårt att sitta still. När det blev vår tur satt han nästan och skakade i väntan på kommando! Gick riktigt bra, var däcket som det var lite problem med, men det brukar vi ha...Efter fikat var det dags för en U-bana. Hopp och tunnlar...Jag var lite nervös innan, men Jig-Saw gick som en gud!!! Han var klockren alla tre rundorna! Lyssnade perfekt på alla mina signaler!!! STOLT MATTE! Det märktes att han har växt på sig lite och insett att det kan vara bra att använda oronen till annat än att hålla koll på vad katterna har för sig! En riktgig liten guldgosse var han igår!

Idag har det varit fullt upp hela långa dagen! Jobb 8-13, kvalitetsutbildning 13-16, jobb 16-18, hem och byta om lite snabbt, hämta Jennie och sen direkt upp på klubben där Cissi väntade...Det var dags för min debut som instruktör på klubben! Lite nervös var jag allt innan...men det gick riktigt bra! Verkar vara ett bra gäng vi fått iafall. Körde lite kontaktövningar för att se hur ekipagen funkade och sedan in för att mata dem med information. JAG är trött i huvudet av det, så vad ska inte de vara?!?! Vet själv hur det var första gången man gick på kurs...

Nu är jag ledig torsdag och fredag innan det är dags för jobb igen i helgen...ska sova imorrn! Sen ska jag ringa syster yster som jag inte pratat med på evigheter känns det som! Och sen tänkte jag ta mej en sväng till gymmet med...känner att det behövs nu!

Men men...nu ynkar guldgossen och vill ut...sen ska jag sova! Är trött!!!

Ha det bra alla mina underbara älsklingar!!
Puss!

RSS 2.0