Så var vi då äntligen igång igen!

Denna vecka smäller det! Nu drar allt det roliga igång igen!!! Vad jag talar om?? Kurserna såklart! Nu kommer jag att spendera varje måndag, tisdag och onsdag kväll på den älskade hundklubben! Ikväll var det min första "fika-kväll". Klockan 5 infann vi oss på klubben ja, Jennie, Malin, Jig-Saw och Lizz. Jennie ska vara hjälpinstruktör och Malin prao på Grundkurs 1 på måndagar, tillsammans med Bella. Klockan 6 kom Vita för att hjälpa mej att komma tillrätta i köket. Bredde mackor och kokade kaffe för glatta livet! Gick enligt min mening utmärkt! Hade varit lite lättare om man fattade vad människan sa bara...Vilket inte är det lättaste. Birgit kom med kassan samt min nya jacka strax efter 6. Kom hem igen tip över 9 ikväll...är trött nu kan jag säga!

Imorrn är det dags för agility med! Jig-Saw var ut på planen en sväng med Bella och tjuvstartade ikväll. Bellas kommentar när hon kom in igen: Fan, vad snabb han är! Nähä?! Det har jag ju sagt hela tiden!!!! Men men...matte får jobba på konditionen!

På onsdag drar grundkurs 2 igång, med Cissi som instruktör och mej som hjälpinstruktör! HJÄLP!!! Nervöst...hoppas att jag sköter mej!!! Men men...det ska nog gå vägen!

Idag fyllde Sandra år med! Grattis gumman! Jag gick iväg till Sandelius och käpte semlor och dricka och dök sedan upp med detta på Popix. Där var redan en annan kompis till Sandra. De satt och mumsade smörgåstårta, men hade som tur var sparat en liten bit till mej iafall! Så det blev fika och skitsnack fram til halv 2 då Jennie slutade...

Veterinären ringde idag med...Svaret påJig-Saws fenemal prov hade kommit...det ska ligga på 80-120...hans var på 42...suck! Inte underligt att lilla bebisen fortfarande får anfall! Men men...nu ska vi börja ge en halv tablett mitt på dagen med, får se om det kan göra någon skillnad...hoppas det!!!

Nåja, nu ska jag gå och sova...ska upp tidigt och köra Micke till jobbet imorrn. Sen ska jag och Jennie in till stan en sväng och sen är dte som sagt dags för agility imorrn kväll!

Ha det bra alla underbara människor! Älskar er!


Planering, kurs och väntan

Jag har jobbat i helgen. I lördags var vi och spelade innebandy, var totalt slut efteråt! Skulle ha gått ut på promenad med Jennie och Sandra och alla hundarna, men när jag kom hem så tvärdog jag på soffan i stället...Så det blev en slappar kväll i lördags. Jobbade även några timmar igår.

Igår eftermiddag bar det av upp till klubben vid 15.00. Det var jag, Jennie, Bella, Cissi och Malin. Vi planerade lite inför kursstarten tillsammans. Vid 16.00 var vi alla hungriga, så då bar det av mot ICA-parkeringen. Pizza för mej, Jennie och Cissi, mackor för Bella och Malin. Jag och Jennie delade på en pizza, jag betalade. Vi bad att få bearnaisesås på en halvan och kebabsås på den andra halvan...gssa vad han gjorde? Han hade bearnaisesås på nästan hela pizzan! Jag som hatar den där bearnaisesåsen! Suck...var bara att äta ändå...

17.00 var det dags för instruktörsutbildning. Leffan höll kurs i hur alla papper ska fyllas i för att vi ska få pengar från studiefrämjandet, samt hur all ny utrustning fungerar. Sen visade han en massa bilder som lagts in på datorn som vi kan använda i kurserna. Var klara vid 19.40 ungefär. Jag pratade även med Birgit om fikakvällen, vi bestämde att jag tar måndagar istället, då det är säkrare. Skulle haft torsdagar, men ifall att jag måste jobba nån torsdag så strular det till sig.

Idag ringde jag till 3 för att höra om min mobil är på väg. Skickade ett mejl till dem i fredags, men har fortfarande inte fått svar. Men den är påväg! Har fått kollinumret nu, och den kommer till Åtvid idag eller imorgon! Längtar! Vill ha den nu!!! Ska kolla innan jag åker till jobbet ikväll om den har kommit, isåfall kan jag åka och hämta den direkt när jag slutar! HOPPAS!!!

Imorrn bär det av in till Linköping med...Lilleman ska till veterinären. Ska ta bort tandsten, få vaccination och ta fenemal-prov. Jag och Jennie passa på att göra stan samtidigt:D Alltid lika roligt! Sen imorrn kväll ska vi lägga schema för april. På onsdag ska kanske jag och Cissi träffas på klubben för att skriva kursplanering coh planera lite mer hur vi lägger upp kursen. Längtar till nästa vecka då allting drar igång!

Nåja, nu vet du lite mer om vad som händer i mitt liv...Ha det bra!
And as always: Love you baby!


Träna och träna lite till!

Idag hade jag ingenting på schemat, kändes underbart lyxigt! Sov till 10, vilket kändes som en evighet sedan! Sov sammanlagt 12 timmar inatt...skönt! När jag vaknade kände jag att det kröp i kroppen, ville till gymmet och träna! Skickade iväg ett sms till Jennie och hörde om hon eller Sandra hade lust att träna idag...Men Jennie kände att det inte var någon idé eftersom skulle vara onyttig idag (fy på dej;P) och Sandra kände att hennes förkylning sitter i...Jaha ja, vad gör man då då?? Slappade fram till 1, sen gick jag iväg till Popix i blåsvädret, kändes som att jag skulle blåsa bort! Efter att jag suttit och snackat lite skit med Sandra och Jennie fram till 2 så gick jag och Jennie och fikade lite. Sen ringde jag Micke så han kom till ICA så vi kunde handla lite. Efter att vi skjutsat hem Jennie slängde jag av Micke hemma och stack till gymmet själv. Vill ingen träna med mej så tränar jag väl själv då! 15 minuter cross-walk och sedan lite styrka, underbart skönt! Tog lite tyngre än vad jag brukar, och det känns i armarna! Sen hem och slappa framför tvn ett tag innan jag lagade mat. Efter maten kände jag återigen att det kröp i kroppen, så jag tog med mej Jig-Saw ut på en lite längre promenad. Gick ca 40 minuter. Jig-Saw var helt enkelt underbar! Lyssnade på allt! Behövde bara ropa lite lätt på honom så kom han in till sidan, och så fort jag stannade så satte han sig vid sidan, STOOOR förbättring! Drog inte ens efter människor eller andra hundar! En sån underbar kille jag har! Älskar honom mest av allt! <3

Nåja, nu har jag duschat, och det börjar bli dags att gå till sängs, även om vissa lyckliga människor har helg nu så ska jag upp och jobba imorgon! Men men...får träna lute på jobbet imorrn med! Vi ska in till Linköping för lite innebandy, hoppas att jag inte har allt för mycket träningsvärk bara! Sen imorgon eftermiddag/kväll så ska jag, Jennie och Sandra ut och gå en sväng med hundarna, så det blir gött!

Tills nästa gång!
Love you baby!

Ny frisyr och ny mobil!

Vilken underbar dag! Solen har varit framme hela dagen, har dock blåst lite, men våren är här!! Underbart!

Var till frissan idag, blev SÅÅÅÅ nöjd med min nya frisyr, precis som jag ville ha det! Här kommer lite bilder:




Visst blev det snyggt!? Jag är iafall super nöjd! Dessutom frågade de om jag hade lust att bli modell med! De ska ha en kurs den 4 maj, och behöver folk som ställer upp och blir klippta. Hon skulle ringa och prata med hon som ska ha kursen och höra vad hon vill ha för något. Det är bara att hålla tummarna! Skulle vara super kul!

Efter att jag var klar så åkte jag upp till Popix för att snacka lite med Jennie och Sandra. Efter ett tag så började Sandra rota runt inne på kontoret...hon letade efter en påse med kycklingrester...och kunde inte hitta den! Antagligen så hade Hailey ätit upp alltihop! Med ben och allt! Så jag och Jennie sprang ner till ICA och köpte sparris som Hailey sedan fick äta...förhoppningsvis blir det inga problem! Medan Sandra sedan gick ut och ringde en sväng så satt jag och Jennie och kollade på mobiler...Jag beställde en ny! Den kommer i början på nästa vecka, längtar!!! Vill ha den NU!

Sen när Jennie slutade så åkte vi och handlade innan jag skjutsade hem henne. Sen åkte jag hem och bytte om innan jag åkte och hämtade Micke och skjutsade hem honom. Sen var det bara att hämta Jennie och Emma igen och sedan Malin och Liz. Sen bar det av upp till klubben för lite lek och bus. Problemet var bara att hela apellplan hade förvandlats till lervälling! Du kan ju själv fundera ut hur hundarna såg ut när vi åkte hem! Var bara att ställa lilleman i duschen! Men nu är han vit och fin igen!

Ikväll är det bara slöa som gäller! Är super trött och ska sova tidigt! Har jag tänkt iafall...men det brukar kunna ändras!

Men men! Nu ska hunden ha medicin! Vi hörs när vi hörs och syns när vi syns!
Puss och kram till alla underbara vänner!

Om allt och lite till!

Jaha, vad ska vi hitta på att skriva om idag då?? Får bli lite blandat!

I söndags var jag och Jennie iväg till Helen Wikman, vår stuggranne! Var jätte trevligt att komma dit. Titta på lamm och gick ut och gick med vovvarna, dock inte Garva då hon inte är så förtjust i andra hundar. Sen skulle vi fika på deras fina altan, men då började det regna...Suck! Så vi fick gå in och fika istället...Men jag lovar Helen! Jag kommer och våldgästar din altan i sommar! Mycket hundsnack blev det! Alltid lika roligt!

I måndags gick jag och Jig-Saw och mötte Jennie på Popix vid 12 då hon slutade.  Jig-Saw gick jätte bra hela vägen dit, drog ingenting! Han börjar bli så duktig pojken! Sen på eftermiddagen var jag och Sandra och tränade. Skulle ha kört plattan egentligen, men då kläcker de i receptionen ur sig att man måste ha instruktör första gången! Kunde de inte sagt det när vi var där och bokade tiden?? Men men...vi körde ett vanligt pass istället.

På tisdagen kom Sandra och hämtade mej strax innan 7 på morgonen, vi skulle på gymmet för ett yoga pass hade vi tänkt...men vi var lite sena och ingen av oss hade någon riktig lust till det, så det blev ett vanligt pass då med! Senare på dan så gick jag till Linda, när jag väl hade lyckats få upp henne ur sängen! Var jätte mysigt att träffa henne igen! Så härligt med vänner som det är så lätt att prata med, även om man inte ses så ofta! Men tar bara vid där man slutade, sånt är härligt! På kvällen hade jag och tjejen jag är kontaktperson åt filmkväll. Åt kebab och kollade på Patrik 1,5, den var riktigt bra!

Igår var det jobbet som gällde hela långa dagen! Jobbade 8-13, sen 13-16 så var det utbildning och sen 16-18 så var det jobb igen! Efter att jag slutat åkte vi upp till Inger och Kalle för att lämna av lite grejer. Richard och Malin var där, och Liz...men ingen Sacha! De har tagit bort henne! Hon hade huggit Xander...Så himmlans hemskt! Tycker så synd om dem! Måste vara jätte jobbigt! En i övrigt så underbar hund, men barn gick bara inte!

Idag ska jag och klippa mej, ska bli SÅÅÅÅ skönt! Hatar mitt hår just nu! Sen ska jag, Jennie och Malin upp med hundarna till klubben en sväng, så de får leka lite. Ska bli skoj! Sen så ska vi eventuellt träna ikväll med. Längtar!!!

Jig-Saw fyllde 2 igår! Grattis bebisen min! Fattar inte att det gått 2 år redan! Känns som igår som jag fick hem det lilla pyret! Älskar dej mest av allt!

Inatt vid 4 så väckte Micke mej...Jig-Saw låg och darrade och andades jätte ryckigt...anfall igen! Jag bad Micke ta ut honom en sväng, brukar släppa då. Innan de kom ut genom dörren så kissade Jig-Saw ner hela hallen...bara att börja torka upp! Men när de kom in från promenaden så hade anfallet släppt och han var jätte pigg igen! Sprang runt och jagade katterna som tusan! Inte ofta man blir glad över det! Ska till veterinären med honom på tisdag iafall! Ta bort tandsten, vaccinera och ta fenemalprov. Jag hoppas att vi kan höja lite till! I min mening så har han fortfarande för mycket anfall! Men det borde inte vara några problem att höja, sist låg han under kurvan! Så jag hoppas att det inte är för högt nu! Men lever värdena har ju varit bra så...

Nåja! Nu ska jag åka iväg till frissan! Ska bli så skönt!

Syns! Ha det bra alla underbara människor!
Kramen och pussen!

Träningsfreak!

Oj, vad bra det går att träna! Mycket bättre än jag trodde faktiskt! Tränade första gånge onsdag förra veckan, det var en upplevelse kan jag säga! Mycket fniss!

Sen var det kurs med Kicki Ewö hela helgen. Var väl så där...vissa skaer som hon sa var väl helt okej, men det var mycket som man bara skakade på huvudet åt, plus att människan gjorde allt för att säga emot oss, vilket resulterade i att hon sa emot sig själv också! Så det var riktigt irriterande! På lördagen bestämde jag, Jennie, Sandra och Isabell oss för att gå en sväng med hundarna efter kursen, finns en bra runda vid klubben. Jig-Saw var riktigt duktig faktiskt! Men Emma lyckades hitta ett dike med lera...hons såg mer ut som en labrador än en golden efter det....och den hunden åkte i vår bil på vägen hem sen! Suck...Även på söndagen gick vi en sväng med vovvarna och som tur var hade jag tagit på Jig-Saw hans overall! De sprang ut på en leråker och därute kom Emma på att hon skulle dänga honom...och på hemvägen kom Hayley på att hon skulle hoppa på honom när han hoppade över ett dike, så han rullade några varv till i leran...fin hund! Som sagt, jag var glad för overallen!

Denna vecka inledde vi med träning på måndagen alla tre, gick bättre denna gång! Sen på tisdagen skulle vi gå en sväng runt Bysjön, men vi kom bara till första hagen efter Adelsnäs...där bestämde vi oss för att låta hundarna springa lite. Jig-Saw bestämde sig för att springa MYCKET! Han stack iväg som ett sträck...och var borta 20 minuter!!!! Jag var skapligt orolig kan jag säga...och det var de andra med...När han väl kommit tillbaka bestämde vi oss för att vända om och gå hem igen, var ingen av oss som hade någon direkt lust att fortsätta promenaden.

Igår morse var jag och Sandra och tränade igen, kändes riktigt bra! Sen var jag på utbildning på jobbet hela eftermiddagen...mindre roligt!

Idag var jag och Jennie och tränade igen! Går bättre och bättre faktiskt! Och det känns jätte bra. Ska eventuellt träna imorgon med, och på måndag ska jag och Jennie prova på Body Coach, ska tydligen vara riktigt bra!

Imorgon ska jag jobba med...Suck...har ingen ork till det känner jag, men det är enda dagen denna veckan, så det får väl gå...sen är jag ledig resten av helgen! SÅÅÅ skönt! Ska sova och ta det lugnt! Det behövs kan jag säga!

Nåja...ha det bra alla underbara människor därute!
Kram

En massa...

Ja, det har varit mycket nu på sistånde, känns som att tiden inte räcker till ibland! Men det är roligt också! Så här kommer en lite uppdatering på hur mitt liv sett ut senaste månaden!

14 februari: Födelsedagsfest för mej och Jennie! Isabelle och Jennie kom hit till mej, vi åt och hade trevligt, drack lite vin och myste. Sen bar det av ut på krogen för mej och Jennie. Dansade halva natten och kom hem runt halv 3 nånting! Hade skit skoj! Dock var det inte så kul dagen efter när hela kroppen värkte av träningsvärk...

16 februari: Jag fyllde år! 21...ännu ett år har gått, och jag börjar känna mej gamal! urk...men men...fick fins rosor och en ny stekpanna av älsklingen, så det var ju trevligt iafall!

24 februari var det årsmöte på klubben. Riktigt trevligt! Vi stökade undan det tråkiga på ungefär en halv timme och sedan tog vi tag i det viktigaste! Äta semla och snacka skit! Älskar klubben!

26 februari : fyllde Jennie år! Grattis gumman min!!!

28 februari var vi in till Linköping på symposium. Tre föreläsningar om hund träning på en dag! Två tråkiga sömnpiller och ett jätte bra och intressant! Helt okej!

1 mars hade vi instruktörsmöte på klubben. Massa planering för att få det att gå ihop! Så nu är halva veckan fullspeckad med klubben! Tisdagar agilty, onsdagar är jag hjälpinstruktör på en grundkurs och torsdagar ska jag och Jennie ha hand om fikat! Så det blir mycket, men roligt! Vecka 14 drar allt igång, sen vet ni vart ni hittar mej:D

2 mars träffade jag Kattis och pojkarna. Alltid lika roligt! Har saknat Kattis massor, så det var jätte skönt att träffa henne igen! Och pojkarna är så härliga. Jig-Saw blev först jätte rädd när vi kom in allihop, men efter att grabbarna gett honom lite godis och yngsta grabben lekt lite med honom så tinade han upp och tyckte att de var roliga.

Idag har jag, Jennie och Sandra varit till gymmet och skaffat årskort...Jag ska börja träna! Jag som alltid har hatat att träna! Men nu ser jag faktiskt fram emot det...ska bli skönt att få jobba lite, och när man har kompisar med så blir det genast roligare! Ikväll klockan 17 ska jag på möte. Ska bli kontaktperson åt en tjej, så det ska bli kul! 8 timmar i månaden då vi ska hitta på saker. Sen 18.10 ska jag träffa tjejerna på gymmet för vårat första pass! Ska bli skönt. Får se hur kroppen pallar, konditionen är ju inte den bästa om man säger så...

Till helgen blir det kurs på klubben! Både lördag och söndag. Kicki Ewö ska komma och lära oss att bli bra instruktörer...får väl se hur hon lyckas med det!

Som ni ser så är det mycket som händer just nu! Men det känns bara bra! Problemet är att hinna med allt samtidigt som man jobbar...ganska tur att jag inte jobbar så jätte mycket för tillfället...

Hoppas vi ses snart igen!
Kram och hej då!


RSS 2.0