Min nya kärlek!

I fredags åkte jag upp till Umeå för att hälsa på syster och systerson. Var skapligt nervös innan, då jag skulle flyga upp! Men resan gick bra och jag kom tryggt upp till lilla Österå. Där väntade min nya stora kärlek, Melker! Så underbart gullig och go! Min lilla systerson!

                                      

Lilla Melker<3


Gjorde nästan inget annat än att gosa hela dagarna. Nåja...vi var in till Barnenshus på lördagen. Jag köpte ett baby-gym till Melker i födelsepresent från mej och Micke, han verkar gilla det!

                            
 



Och det gör även hunden! Hehe...

Inte bara människobebisar som gillar babygym!


På måndagen var vi in till staden och shoppade lite. Blev en ny bh och lite nya tröjor. På tisdagen var jag och Scarlet ut på promenad med Linda, Ixa och Julia. Lyckliga vovvar som inte setts på länge! Oj, sån fart det var på dem!

På onsdagen var det dags att åka hemmåt igen...hade velat vara kvar längre! Men jobbet väntade. Så det vara bara att sätta sig på flyget igen och åka ner till södern...jobbade en sväng på onsdags kvällen, men var ledig igår. Skulle egentligen varit på introduktion igår, men det har strulat lite, så jag ska gå med en annan assistent på måndag istället. Jobbat hel dag idag, men nu är jag ledig i helgen.
Inte för att det blir någon sömn för det! Imorgon ska jag upp tidigt. Ska till Stockholm med Lola! Ska bli super duper roligt! Längtar efter min lill flikka!
På söndag är det agility träning, så det är bara att masa sig upp ur sängen då med! Men men, det är skoj med agility, och nu var det längesen, så jag längtar till det med!

Introduktion

Nu har jag varit på introduktion i två dagar. Brukaren är en äldre dam med Huntingtons sjukdom. Ligger mest och sover, är bara uppe för att äta och byta blöja. Behöver hjälp med ALLT! Hon får en del agressiva utbrott med, men det beror på sjukdomen. Men det har gått ganska bra faktiskt! Igår tyckte hon jätte mycket om mej, jag fick mata henne och sådär. Idag jobbade jag kvällen. När jag kom hade hon precis ätit lunch, så det var dags att gå på toa. Jag fick göra allt, och Johanna, hon som jobbade, agerade "hemtjänst", de kommer och hjälper till när det är dags för toa. Gick ganska så bra, hon tjurade lite, men inte så farligt. Sen skulle jag sätta henne vid bordet igen, men gjorde helt fel. Hon blev arg och klöste mej vid ögat och på bröstet, men det var inte så farligt. Nästa försök gick bättre. När det var dags för middag skulle Johanna mata henne, men hon försökte hela tiden att slå omkull muggen. När jag matade henne istället gick det bättre. Vid 6 kom en annan tjej som skulle jobba kvällen. Vi satt och pratade i några timmar, sen var det dags för kvälls yoghurt och medicin. Det gick ganska bra, men hon ville inte ha så mycket mat, utan spottade ut den...var inte så jötte tjurig iafall!

Nu är jag trött och ska strax gå och lägga mej. Sov gott!

Kramen!

Jobba och jobba...

och jobba lite till...Det känns som att det är det enda jag gör nu. Och är sjuk förstås! Åkte på influensan förra veckan...låg från onsdag till måndag, ingen höjdare! Har fortfarande jätte jobbig hosta. Jobbat helgen med, jobbigt, men det blir ju pengar iafall! Sen ska jag på introduktion på ett nytt ställe imorrn. Ska vara vikarie där och hoppa in när det behövs. Blir lite extra i kassan!

Imorrn är det dags för klubben igen med! Skoj! Tyvärr inga roliga instruktörer imorrn, men det finns ju andra roliga människor att prata med åtminstånde, så det blir nog skoj ändå!

På fredag åker jag till Umeå! Längtar! Vill träffa min lilla systerson! Ska flyga upp...NERVÖST! Bara flugit en gång tidigare...och nu ska jag dessutom flyga ensam! Läskigt! Blir där till på onsdag, så det blir några dagar iafall! Ska bli så skönt att komma upp. Tyvärr stannar Jig-Saw hemma med Micke. Finns ingen bur jag kan få in honom i som jag får ha med på planet...Kommer längta ihjäl mej efter min bebis! Och vara orolig över huruvida han får sin medicin eller inte...

Nåja...nu ska jag sluta snacka en massa skit! Kul att du tittade hit!

Kram på dej!

Moster!

Igår natt klockan 02.14 ringde telefonen. Jag sov, men svarade yrvaket. Hej Moster! Säger min syster i andra änden. DÅ vaknar jag! MOSTER??? Är allt klart?! Japp! strax efter tolv slaget igår natt kom han till världen, Erik Melker Konradsson! Samma födelsedag som sin mor, men vad spelar det för roll? Han mår bra! Och det  är huvudsaken! Jag gick runt och log hela dagen igår, visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen.

Var bara det jag ville berätta!

KRAMEN!

Årskrönika 2008

Jaha, så har ännu ett år gott. Ska väl försöka printa ner vad som hänt detta året...

I januari hände inte så där jätte mycket.

I februari fyllde jag 20. Hade fest för de nära och kära flickorna...och den festen kommer nog ingen av oss att glömma! Blev inte riktigt som jag tänkt mig, tur att min älskade Jennie finns i sådana stunder!

I mars fyllde Jig-Saw 1 år! Firades med en massa paket!

Under våren så gick vi även grundkursen, vilket gav oss väldigt mycket! Både jag och Jig-Saw utvecklades under den kursen!

I maj så hände det en massa känns det som! Både roliga och tråkiga saker! Jig-Saw fick sina första epilepsi anfall, och jag och Jennie pendlade mellan Åtvid och Linköping som små tokar för att få in lilleman till veterinären och för att hämta honom igen...vet inte hur många gånger vi åkte in med honom! Men vi var skapligt less på att äta på Max efter det hela, det säger nog en del iafall!
Men som sagt, det var inte bara tråkigt i maj! Fick reda på att min älskade syster var gravid! Äntligen! Så det har varit ett spännande år med!

I juni var jag och liten upp till Umeå, och lillen fick återigen ett anfall...dagen innan vi skulle åka hem. Spenderade halva natten hos veterinäre, och stackars Erik ställde upp och var med, även om han skulle jobba dagen efter. Vi sköt upp hem resan en dag.

I slutet på juni och början på juli fick vi äntligen klart sovrummet! Och sedan kom Annie och Erik hit. Alltid lika trevligt!

När augusti kom började jag fundera...inget jobb, vad skulle jag göra? Började plugga igen. Har läst två kurser denna termin!

I september var det åter igen lugnt...

I oktober var det full fart! Agilitykursen i full gång. Dags att åka till Umeå igen, skulle gå ledarskaps utbildning för att bli ledare på klubben, plus en kurs för Inki Sjösten. Mitt i allt detta får jag komma på jobb intervju! Var på intervju på måndag morgon, och på eftermiddagen fick jag träffa min brukare. Jag skulle på introduktion veckan efter! Åkte upp till Umeå samma kväll för att vara sällskaps dam till Annie. Erik var på magsäcksoperation! Kom hem på lördagmorgon, hem till Åtvid, hämtade Jennie och åkte in till Linköping för kedarskapsutbildningen. En tuff vecka! Men sedan började introduktionen! Trivdes jätte bra! Och den 28 oktober började jag jobba på riktigt! Var lite pyssel med att förena jobb och skola, men det gick!

November var full av jobb! Jobbade mycket kvällar, så jag hade fullt sjå med att få in annat att göra...

Och så kom december. Lite snö nu och då, men ingen riktig vinter. När julen närmade sig började spänningen stiga...skulle bebisen komma snart? På julafton var jag aldrig längre än en meter från mobilen, de kunde ju ringa när som helst! Men inget hände. Julafton passerade, och mellandagarna gick. Så, dagen innan nyårsafton ringde jag upp till Umeå. Annie hade värkar! Spänningen steg ytterligare. Så igår ringde jag igen, och spänningen sjönk, värkarna hade avtagit...Så, den lilla herren tittade inte ut 2008, utan blir en liten 09a istället. Nyårsafton var en pärs! En hund som inte klarar av när det smäller, men vi hade ju skaffat lugnande, det skulle nog gå bra. Petade i honom en halv tablett vid 7 på kvällen. Hade trevligt med svärföräldrarna, men hunden blev inte lugn! Vid 11 hade jag petat i honom hela ransonen, men han blev inte lugnare för det! Så kvart i 12 satte jag och Micke oss i bilen, med radion på hög volym åkte vi en bit utanför Åtvid och satt där och kollade på fyrverkerier. Var också ett nyår!

GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLIHOP!

RSS 2.0