En resa till Umeå

I torsdags satte jag ocj Jennie oss på tåget mot Umeå. Lilleman var också med. En låååång resa! Hade dessutom en man bredvid mej som snarkade så högt att man flög i taket varenda gång! Men han gick av mitt i natten ngn gång, så sedan gick det att sova några timmar...Framme i Umeå 06.37, sedan bar det va ut till Österå. Underbart härligt att träffa Annie, Erik och Melker igen! Och Scarlet så klart:D Jig-Saw var lite fundersam över Melker från början, men efter ett tag gick det super!

Efter frukosten åkte vi in till stan. Jag hade klipptid klockan 10. Grymt nöjd!!! Gick runt och kikade i lite affärer. Åkte även till djuräffaren. Köpte en bil-sele till Jig-Saw som dock inte passade...Det tar oss till lördagen.

Även lördagen bar det av in till Umeå. Var tvungen att byta selen...Denna gång var det bara Jennie, Jig-Saw och jag som åkte in. Blev några timmar...

Melker fyllde 8 månader på lördagen, så det blev en sväng på barnenshus för paket inköp med:D Från Jennie fick han en speldosa och från mej en sådan där låda som man ska stoppa olika klossar i samt några gummi båtar till badet. De där båtarna ja...Det var inte bara Melker som blev förtjust i dem! Även en viss liten terrier tyckte om dem...speciellt den oranga! De lekte faktiskt tillsammans Melker och Jig-Saw! Super söta! Jig-Saw tog båten, gick iväg en liten bit och kastade den sedan till Melker:D

Blev även en liten skogspromenad med vovvarna...alltid skönt att komma ut i naturen däruppe! På kvällen blev det kräftor! MUMS!

På söndagen pallrade vi oss upp 07.30. Efter frukosten var det dags att åka hemmåt, i min NYA BIL:D:D:D Det var anledningen till resan. Har köpt Annie och Eriks gamla Mazda:D Såååå skönt att ha egen bil! Så det var bara att börja rulla...90 mil hem! Blev först ett uppehåll vid höga kusten bron för att titta på utsikten, kissa hunden och köpa tunnbröd.

Sedan rullade vi vidare mot Alnö och mormor och morfar. Skönt att träffa dem! Där blev vi bjudna på lunch, vilket var behövligt. Jig-Saw tyckte däremot inte att det var så roligt där...Mormor och Morfars katt, Ronja, var inte så förtjust i Jig-Saw. Hon förföljde honom överallt med svansen rakt upp och alldeles upp-burrad. Sedan slog hon till honom över rumpan. Men då hamnade Ronja i sovrummet med stängd dörr...sedan sov Jig-Saw på soffan tills det var dags att åka.

Efter ungefär en timme på Alnö så åkte vi vidare. Nästa stopp blev Bollnäs. Fick lite middag hos Karin. Var alldeles för länge sedan jag träffade dem!

efter ngn timme där så var det åter igen dags att rulla...Nu mot Linköping för att hinna träffa Micke innan han var tvungen att åka till skolan. Sen åkte vi hemmåt. SÅÅÅ skönt att vara framme!

Resan började nio och slutade vid midnatt! Så det var en lång dag!

TACK UNDERBARASTE JENNIE FÖR ATT DU FÖLJDE MED!


Kommentarer
Postat av: jennie

alltid redo:)

2009-09-07 @ 20:35:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0